bezárás

THe pUnch - Crystal Mountain Premier@The Studios

++ 04.25 csütörtök, The Studios ++
(for the English version please scroll down)

Egy év alkotói csend után eddigi fennállásának legnagyobb megjelenésével készül a hazai deep-psych-art képviselője a THe pUnch.
A most megjelenő Crystal Mountain hanganyagára a MKE - Magyar Képzőművészeti Egyetem hallgatói (Czene Márta, Horváth Marcell Márk és Somhegyi Enikő) a Majdnem Híres Rocksuli pályázatán keresztül készítettek egy kisfilmet, mely az este során kerül levetítésre.
A Crystal Mountain nem más mint a zenekar első 24 perces medley-e, mellyel a közönség eddig csak az élőkoncertek folyamán találkozhatott.
A vetítés mellett egy kiállítással is várjuk a közönséget.
Az est kezdéseként egy pUnch "akusztikus" prodikció teremt hangulatot. Ezután kerül vászonra a Crystal Mountain kisfilm, melyet a THe pUnch élő koncertje követ. Végül egy psy DJ set zárja az éjszakát.

A belépés ingyenes!

The Studios
Vörösmarty utca 38., Budapest, 1064

ENGLISH-----------------------------------------------------------

After a year silence the hungarian deep-psych-art band THe pUnch is going to premier their new medley the so called Crytal Mountain.
Students of the Hungarian University of Fine Arts shot a short movie to the whole 24 minutes long soundtrack and the film itself will be premiered at The Studios that night.
Alongside with the premier there will be an exhibition, and then THe pUnch concert which will be followed by a DJ set during the night.

Entry is free!

www.facebook.com

Hírek

KŐ / PAPÍR / FRESKÓ

Magyar képzőművészeti Egyetem Restaurátor Tanszék Diplomakiállítás
meghívó / előadói nap: 2019.június 21. péntek
megtekinthető: 2019. 06. 21. – 09. 01.

2019. június 11.

PÁRIZS – PARIS! – „Ha a hajnal szárnyaira kelnék” (Zsoltárok 139,9)

Helyszín: A Dunamelléki Református Egyházkerület Ráday Gyűjteményének Bibliamúzeuma

2019. május 06.