bezárás

Vállalkozásfejlesztési, innovációs és kutatásmenedzsment tréning indul az MKE hallgatói számára!

A Vállalkozásfejlesztési, innovációs és kutatásmenedzsment tréning „A” időpontjára a férőhelyek nagy örömünkre beteltek.
A nagy érdeklődésre való tekintettel új időpontot hirdetünk meg a következők szerint:
Vállalkozásfejlesztési, innovációs és kutatásmenedzsment tréning „B”: 2020. október 26. (hétfő) 14:00-17:30 és 2020 november 2. (hétfő) 14:00-17:30
A képzésen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! 2020. október 22. 14.00 óráig Simai Réka e-mailcímére (simai.reka@mke.hu) küldd el elérhetőséged, ha jelentkezni szeretnél a tréningre.

Az MKE Innovációs és Tudásközpont célja ezzel a tréninggel, hogy nektek, fiatal művészeknek, segítséget nyújtsunk ahhoz, hogy boldogulni tudjatok majd a nagybetűs ÉLET-ben. Igyekszünk választ adni arra, hogyan tudtok bekapcsolódni a piacgazdaság vérkörébe és ott hogyan tudtok értéket teremteni speciális szaktudásotokkal.

Szó lesz többek között arról, hogy hogyan tudtok megfogalmazni egy-egy ötletet és azzal mit lehet kezdeni, hogyan kell megvizsgálni, hogy érdemes-e vele tovább foglalkozni, vagy el kell vetni. Kaptok néhány eszközt ahhoz, hogy az ötlet után az első lépéseket meg tudjátok tenni. Ilyen például a stratégiai tervezés és a piacvizsgálat, mint legfontosabbnak tekinthető területek.

Nem ettől a képzéstől leszel vállalkozó, de néhány eszközt és gondolatot kapsz ahhoz, hogy hogyan ne szúrd el, ha van egy ötleted, illetve kit kéne még bevonnod, hogy jobb rálátást kapj a témáddal kapcsolatban.

A képzés két félnapos egységből áll.
A képzés időpontja:
2020. október 27. (kedd) 14.00-17.30 és november 3. (kedd) 14.00-17.30.

A programot Németh Gergely PhD, szervezetpszichológus vezeti, aki befektetőként és tréner-oktatóként osztja meg tapasztalatait. Alapítója és oktatási/képzési felelőse a Magyar Üzleti Angyal Szövetségnek. Számos start-up indításában részt vett, volt ahol befektetőként. Több cikket és előadást tartott a KKV és startup helyzetről és ökoszisztémáról. Számos K+F pályázat megvalósítója és szabadalmi ügyvivő képesítéssel rendelkezik.

A képzésen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! 2020. október 22. 14.00 óráig Simai Réka e-mailcímére (simai.reka@mke.hu) küldd el elérhetőséged, ha jelentkezni szeretnél a tréningre.

Fejlesszünk együtt projektötleteket!

Oktatás

Doctoral Program in English at the HUFA Doctoral School

venue: MKE Doktori Iskola | HUFA Doctoral School, Feszty House

from March 2020 the classes are online

2021. október 26.

MKE DLA képzés 2021/2022 őszi szemeszter

Az előadások helyszíne: MKE Doktori Iskola, Feszty-ház

2021. október 26.

A MAGYAR KÉPZŐMŰVÉSZETI EGYETEM KERESZTFÉLÉVES FELVÉTELI VIZSGÁT INDÍT AZ ALÁBBI MESTERSZAKON

Képzőművész-tanár levelező munkarendű mesterképzés, 2 félév
HATÁRIDEJE: 2021. NOVEMBER 15.

2021. október 18.

előKÉPZŐ – az MKE felvételi előkészítő kurzusa

Regisztráció: 2021. október 25-ig

2021. október 13.