Törökországot a világon az egyik legtöbb halálos áldozattal járó földrengés-sorozat rázta meg február elején. A természeti katasztrófa közel 50.000 ember életét követelte, 230.000 épület sérült meg súlyosan és több, mint 2 millió ember vált otthontalanná.

A Magyar Képzőművészeti Egyetem grafikusművészei 100 műalkotást ajánlottak fel a katasztrófa károsultjai javára. Adományodért cserébe Neked adjuk őket ajándékba! Április 20-ig élhetsz ezzel a lehetőséggel.

Hogyan lehet tiéd a 100 grafikai műalkotás egyike?

Egy aukcióhoz hasonlóan ajánlhatsz fel kisebb vagy nagyobb összegeket az app.sharity.hu/mke noldalon vagy a Sharity applikációján keresztül. Ha egyösszegű adományod eléri az alkotás névleges értékét, megkapod ajándékba.

Minden felajánlás számít és minden forinttal a földrengés-katasztrófa károsultjait segíted. Kattints a Szállítási feltételek menüre, és olvasd el, hogyan jut el hozzád az ajándékod!

Mitől különlegesek a Magyar Képzőművészeti Egyetem művészei által felajánlott grafikai alkotások?

Hallgatóink, oktatóink különböző témájú, méretű tervezőgrafikai munkákat ajánlottak fel. Felajánlásoddal limitált szériájú műalkotásokhoz juthatsz hozzá, melyek legtöbbje az alkotó kézjegyével van ellátva és maximum 5 példány találhat gazdára.

Mi az a Sharity?

Magyarország leginnovatívabb adakozási platformja, amely lehetővé teszi, hogy néhány kattintással célba érjen a felajánlásod.

Az adományod 100%-ával a török földrengés-katasztrófa károsultjait támogatod. Adakozz most, kattints az app.sharity.hu/mke-ra vagy töltsd le az applikációt!