MKE-Artotech – műtárgykölcsönzés

MKE-Artotech – műtárgykölcsönzés

Magyar Képzőművészeti Egyetem ezzel a katalógusával kívánja bemutatni MKE-Artotech gyűjteményét. A kiadvány azokat a műveket tartalmazza, amelyeket külső partnerhez történő kölcsönzésre kínálunk. A kölcsönözhető művek, reprezentálják intézményünk magas művészi színvonalát, egyben vonzóak lehetnek partnereink számára is.
Vállalkozók, intézményvezetők gyakran találkoznak a dilemmával, hogy a közösségi terek falait milyen képekkel dekorálják. Ma már általános az a nézet, hogy a munkahelyi környezet esztétikus, humánus kialakítása növeli a munkavállalók aktivitását, kreativitását. Tömeggyártott poszterek helyett mi eredeti műtárgyakat ajánlunk.
Az MKE-Artotech gyűjtemény alkotásai a kortárs művészet legjavát képviselik. A kölcsönzési forma pedig lehetővé teszi idővel új művek kihelyezését, cseréjét is.
Azáltal, hogy egyetemi kezdeményezésről van szó, aki kölcsönöz az MKE-Artotech gyűjteményből, egyúttal a művész fiatalság oktatását is támogatja.

Személyes megtekintésre is kínálunk lehetőséget. Igényét az mkeartotech@mke.hu e-mail címen jelezze, kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Tevékenységünket a 2019-1.2.1-EGYETEMI-ÖKO-2019-00016 MKE Tudástranszfer Központ létrehozása és Innovációs Ökoszisztéma kiépítése című projekt keretében, a Kulturális és Innovációs Minisztérium Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs Alap támogatja.