Neptun

Neptun

Tisztelt Oktatók és Hallgatók!

A Neptun tanulmányi rendszer a fejlesztő cég által készített tanúsítványokat használja, ezért az internet böngészők a belépés előtt tanúsítványhibára panaszkodnak. Ahhoz, hogy ezt elkerüljük azokra a saját használatú gépekre ahonnét gyakran használják a Neptun rendszert érdemes telepíteni a cég gyökértanúsítványát. Az alábbi linken letölthető egy futtatható (exe) állomány, ezt a letöltés után csak el kell indítani és automatikusan telepíti a tanúsítványt.

Tanulmányi ügyekkel (neptun kóddal) kapcsolatos kérdések esetén a tanulmányi osztályt a +36 1 666 2528 és +36 1 666 -2532-es számon, vagy a tanulm@mke.hu e-mail címen lehet keresni.

Technikai kérdések vagy problémák esetén a rendszergazdákat a +36 1 666 2547-es számon, személyesen (munkanap 9-17-ig) a portával szemben vagy a support@mke.hu e-mail címen lehet keresni.

Az Egyetem informatikai rendszereinek (Epreskert/Intermédia/DLA WIFI beállítása, könyvtári nyomtatás) használatával kapcsolatos leírások a http://www.mke.hu/support/ oldalról tölthetők le.

Üdvözlettel:
Informatikai Csoport